Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Heyendaalseweg 188 in Nijmegen 6525 SJ

Heyendaalseweg 188

6525 SJ Nijmegen
Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Omschrijving

Op lommerrijke locatie in de wijk Brakkenstein, aan de Heyendaalseweg 188 gelegen hoekwoning met achtertuin (op het westen) met een vrijstaande berging en achterom.

Hier kunt u in alle rust genieten van een prachtige omgeving. Renovatie en modernisering is nodig om de woning weer te laten voldoen aan de hedendaagse wensen. Van kluswoning naar droomhuis!

De woning is...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1928 Woonoppervlakte 82 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Op lommerrijke locatie in de wijk Brakkenstein, aan de Heyendaalseweg 188 gelegen hoekwoning met achtertuin (op het westen) met een vrijstaande berging en achterom.

Hier kunt u in alle rust genieten van een prachtige omgeving. Renovatie en modernisering is nodig om de woning weer te laten voldoen aan de hedendaagse wensen. Van kluswoning naar droomhuis!

De woning is gelegen nabij alle voorzieningen als Universiteit, ziekenhuizen, bossen en het stadscentrum, waardoor de woonomgeving als erg aangenaam te omschrijven is.

Indeling
Begane grond: Entree, gang met trapopgang en toegang naar de kelder. L-vormige woonkamer met erker (glas-in-lood) en vaste kasten. Gesloten keuken met portaal met douche-, toiletruimte en toegang naar de achtertuin.
Eerste verdieping: overloop met drie slaapkamers met diverse vaste kasten.
Vliering: middels vlizotrap te bereiken bergruimte.
Kelder: provisie- annex bergkelder met bovenaan de trap de meterkast.

Specificatie woning
- Bouwjaar ca. 1928
- Woonoppervlakte ca. 82 m²
- Inhoud ca. 335 m³
- Perceeloppervlakte 246 m²
- Verwarming middels gaskachel en warmwater middels boiler.

Woonomgeving
De wijk Brakkenstein maakt deel uit van Nijmegen-Zuid. De wijknaam is eeuwenoud en zou verband houden met een stenen onderkomen voor jachthonden (de zogeheten Bracken). Tot aan begin van de 20ste eeuw was dit een agrarische buurtschap. Het huidige Brakkenstein kreeg zijn planmatige vorm na de Tweede Wereldoorlog. Vooral de Kannuniken- en Dekenbuurt zijn door de herhaling van hofjes typisch voor die tijd. Aan het begin van de jaren zestig zijn ruim opgezette woonbuurten (vooral twee-onder-een-kapwoningen) en vrijstaande woningen gebouwd. Aan de Heyendaalseweg zijn diverse winkels te vinden, ook in de wijk is een klein winkelcentrum. De wijk heeft goede wijkvoorzieningen: een basisschool, sportvoorzieningen en een speeltuin.

Aandachtspunt
In de koopakte zal de niet-zelfbewonings-clausule worden opgenomen. (Dit houdt in dat koper ermee bekend is dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt).

Wij nodigen je van harte uit om deze woning in Nijmegen met eigen ogen te bewonderen. Bel voor een vrijblijvende afspraak!

Algemeen
- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 5 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat verkopend makelaar geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door verkopend makelaar zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 269.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1928 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 82 m² Perceeloppervlakte 246 m² Overige inpandige ruimte 6 m² Externe bergruimte 15 m² Inhoud 335 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 168 m² (25.0 m bij 6.7 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Buitenzonwering, Rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Hatert Sectie B Perceelnummer 4297 Oppervlakte 246 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Heyendaalseweg 188, 6525 SJ Nijmegen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.