Mijn favorieten

Onze medewerkers

Erwin Thoonen makelaardij

Erwin Thoonen
Erwin Thoonen
Ervaren en gecertificeerd makelaar
Erwin Thoonen heeft vele jaren ervaring in aan- en verkoop en taxaties van onroerend goed in de omgeving van Nijmegen. “Als gecertificeerd makelaar bezoek ik iedere woning en blijf ik persoonlijk betrokken bij het gehele aan- of verkoopproces. Het verkopen of aankopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingsmomenten in een leven. Het is daarom van belang als makelaar de wensen van je opdrachtgever te kennen maar ook alle specifieke kenmerken van de woning en omgeving te weten.”

Betrokken van begin tot eind
“Na een aantal jaren voor zowel een klein als groot makelaarskantoor gewerkt te hebben ben ik enige tijd werkzaam geweest voor een beleggingsmaatschappij en projectontwikkelaar.
In de huidige markt krijgen we steeds vaker de vraag dat men op zoek is naar een belegging en/of pensioen in “stenen”. Aangezien wij continu betrokken zijn als adviseur bij ontwikkelingslocaties in en om het centrum van Nijmegen, sluit ons aanbod aan op deze vraag. Zo weten wij de interessantere objecten voor deze markt te bemachtigen.”

Prettig contact en duidelijkheid zijn de basis
“Ook adviseren wij bij het administratieve en/of bouwkundige beheer en wijzen wij kandidaten op de (ook minder leuke) consequenties die een o.g. belegging met zich meebrengt. Voor de gehele dienstverlening staat voorop dat ik goede contacten onderhoud met mijn opdrachtgevers!”
Saskia Geurts
Saskia Geurts
Saskia Geurts, mede-eigenaar en partner van Erwin.
Zij is al vele jaren werkzaam als commercieel medewerkster binnendienst en ondersteunt waar nodig en mogelijk is.
Saskia heeft jaren ervaring in het bemiddelen van onroerend goed en in de zakelijke dienstverlening.

Vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op.