Mijn favorieten

Erwin Thoonen
De makelaar van Nijmegen
Vriendelijk, Kundig, Professioneel en Behulpzaam. Dit is waar Erwin Thoonen makelaardij (NVM) voor staat. Een vertrouwd gezicht in Nijmegen.
 
Ervaren en gecertificeerd makelaar
Erwin Thoonen heeft vele jaren ervaring in aan- en verkoop en taxaties van onroerend goed in de omgeving van Nijmegen. “Als gecertificeerd makelaar bezoek ik iedere woning en blijf ik persoonlijk betrokken bij het gehele aan- of verkoopproces. Het verkopen of aankopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingsmomenten in een leven. Het is daarom van belang als makelaar de wensen van je opdrachtgever te kennen maar ook alle specifieke kenmerken van de woning en omgeving te weten.”
 
Betrokken van begin tot eind
“Na een aantal jaren voor zowel een klein als groot makelaarskantoor gewerkt te hebben ben ik enige tijd werkzaam geweest voor een beleggingsmaatschappij en projectontwikkelaar.
In de huidige markt krijgen we steeds vaker de vraag dat men op zoek is naar een belegging en/of pensioen in “stenen”. Aangezien wij continu betrokken zijn als adviseur bij ontwikkelingslocaties in en om het centrum van Nijmegen, sluit ons aanbod aan op deze vraag. Zo weten wij de interessantere objecten voor deze markt te bemachtigen.”
 
Prettig contact en duidelijkheid zijn de basis
“Ook adviseren wij bij het administratieve en/of bouwkundige beheer en wijzen wij kandidaten op de (ook minder leuke) consequenties die een o.g. belegging met zich meebrengt. Voor de gehele dienstverlening staat voorop dat ik goede contacten onderhoud met mijn opdrachtgevers!”
Vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op.
 
 

Erwin Thoonen makelaardij

Kantoor Vestiging Erwin Thoonen makelaardij

Adresgegevens

Arksteestraat 13
6511 MX Nijmegen
KvK nummer: 69816050
BTW nummer: NL 858023635.B01
09.00 - 17.00 uur

Routeplanner